torsdag 23 januari 2020

Värmen fortsätter sätta käppar i hjulet

Ändringar i Örebros tävlingsprogram
Kommande helg 25-26 Januari var det ju tänkt att vi i Noragyttorp skulle arrangera Norarycket men det finns ju inte tillstymmelse till is på varken Norasjön eller någon annanstans i länet så den tävlingen kommer inte att genomföras varken nu eller senare i vinter. Norarycket skulle också vara den 3.e av 5 serietävlingar som var planerade i distriktet så det innebär att vi EJ kommer genomföra någon serie denna säsong 2020 utan all SM kvalificering kommer att ske genom DM .
Lag-DM som Karlskoga skulle arrangera nu på Söndag (26.e) flyttas framåt i tiden tills den 16/2 (Datumet för Degerforstävlingen som inte blir av.)
DM individuellt 2/2 ligger också i farozonen för att flyttas framåt och då har vi tänkt som så att vi försöker arr. DM den 9/2 i stället (Datumet för Alsentävlingen som inte blir av.)
Har vi inte is vid dessa tillfällen så skjuter vi på våra DM tävlingar tills nästa säsong eller så kommer kanske SM 2021 i Norsjö bli öppet för alla, då kanske vi inte ens behöver genomföra något DM för 2020 ?
Mer information kommer när vi närmar oss dessa datum om vi får någon kyla i februari......
--------------------------------------------------------------------------
Vad finns det för andra alternativ till helgen på våra breddgrader ?
Lördag 25
Dalarna Skinnkroken Vallsjöarna 10-14 
Hälsingland Fyra Fiskar Hälsinglands öppna på Gopen  10-14

Söndag 26
Dalarna Ovansiljan Norra dalamästerskapen på Myckelsjön 10-14
Västernorrland Y-kroken (Sundsvall) Marmen  9-13

Tävlingsprogrammet 2020