torsdag 4 maj 2017

Mete till helgen igen

Nu på Lördag och Söndag kommer Sverigeeliten i mete till Svartån i Örebro och gör upp om vilka som skall kvalificera sig till lagen i VM respektive EM i internationellt mete. De tävlar iofs. i en hel serie men detta är första deltävlingen 2017. De kommer inte att räkna löja i tävlingen så räkna med take-a-partfiske längs åkanten. Constellation står som arrangörer och tävlingen hålls på den nedre sträckan precis ovanför Naturenshus. Inbjudan
Lördag tävlar de 12.00-16.00 och Söndag 11.00-15.00 (Mäskning 10 min innan start)
Metebutiken (Roger Vestli) kommer ner till ån under Lördagen och säljer meteprylar av allt du kan tänkas behöva för just mete, så saknar du något metspö håvskaft flöten revar krokar kom ner till ån och handla under Lördagen.
Metekula (Mäsktävling) i Frövidammen till helgen igen men den här gången på Lördagen
Lottning 09.30 tävling 11.00 - 16.00 alla välkomna
Hoppas det nappar bättre denna gången nu när vi fått lite värme
Skrev att jag ville jigga sist men det blir inte så utan jag metar igen och har lite annat att göra på Söndagen så vi får vänta med båtfisket. Som ni ser ute på högerkanten så har jag uppdaterat med både trolling och metartävlingar då alla datumen börjar falla på plats, blir hektiskt att försöka vara med på allt men några tävlingar skall det bli under sommaren och hösten.