tisdag 17 november 2015

Black Friday på Sporting!

Fredag 27/11-2015 Tid: 10:00 – 24:00
Black Friday är årets största REA-dag som infaller sig sista fredagen i November och sparkar igång årets julhandel. Sporting hoppar givetvis på trenden och kommer att erbjuda massor av supererbjudanden och en riktigt trevlig dag!
Ni som känner Stephan vet att han inte nöjer sig med att göra något litet utan kommer att gå All In med erbjudanden som får er att tappa mössorna! Det kommer vara 30-70% på massor av fina spön från bland annat Abu Garcia, Westin och CWC, rullar i mängder till superpriser och givetvis mycket mycket mer, gammalt som nytt. Det är dags att rensa hyllorna inför nästa års nyheter och Sporting kan garantera er grymma prylar till ännu bättre pris...er under den här dagen!
Det spelar ingen roll om du spinnfiskar gädda, flugfiskar, metar karp, trollar, vertikalfiskar mm. Det kommer finnas prylar till helt galna priser för alla!
Kom in för en rolig dag och en ännu roligare kväll, denna dag håller de öppet till 24:00 och de kör schysst musik, kaffe på kannan och givetvis supererbjudanden hela dagen. Kom dit och snacka fiske med likasinnade, fynda prylar till kanonpriser och glöm bort vintermörkret för en kväll!