måndag 9 mars 2015

Seg mååååndag på jobbet

Morgontrött och halvsliten efter ett dygn ute på ett skvalpande Ålandshav. Tycker fortfarande att det gungar i golvet så man får parera sig lite emellanåt, arbetskamraterna tror nog att man är på lyset idag.
Missade helgens alla roliga pimpeltävlingar som gick uppe i Dalarna och Jämtland.
Läste att "Thomas Rosa Mössan" vann både på lördagen och totalen av Kälarne Cup på mörtfiske med tafspirkarna N2 och N3.
N1 tacklad med en trekrok verkar också gångbart då han drog 25kg abborre på Singsjön under fredagen samt att samma combo användes på individuella SM i Falun så då kan vi konstatera att pirken är bra och allsidig till båda sortens fiske. 
Slaget om Runn vann som alla vet Pär "Chefen" Nilsson så det är bara att lyfta på kepsen och gratulera till att ha fiskat bäst både på Runn och Ösjön.
Gäddfisket i vättern har som jag hört varit ganska så trögt och blåsigt i helgen (vilket jag också märkte på båten) så nu släppte det en massa is som ligger och plingar efter vasskanterna.
Förbereder kommande gäddfiske med att äntligen ha hittat mina favorit handskar på nätet så jag har nu skickat en order på ett par nya då de nuvarande har gott om hål.
Nya Svartzonker McRubber inhandlade så de skall nu tacklas för fiske både grunt och lite djupare.